Hi!! sume Selamat datang ;)

Selamat datang ;)

Monday, November 1, 2010

Nabil kantoi dgn pramugari berbaju tanpa coli dlm kondonye

Ishk2..Cik Joyah denga hubungan Erma-Nabil retak sebab kantoi dengan  pramugari & kawan die(Reza) sekedudukn dalam kondo Nabil..Nabil bgtau pramugari tu awek Reza.Tp Nape pramugari tu tak ngaku je kalu die betul-betul awek dak Reza  tu.Ni die leh plak soh si Erma tanye si Nabil.Ginilah die jawap bile Erma tanye."Awak siapa"."Tak tahu,tak tahu, tanyala Nabil".Ke ko tak tau nak jwp sbb ko buat shift malam kat situ..Dahla kantoi subuh2,dengan ko pakai boxer dengan baju tak bercoli kat kondo orang bujang,ape kes...Macam tu ke perangai pramugari2 skrg ni eh..Dtg umah org bujang sesuka hati..Sudah2la tu,nsib Erma yg cekop korang kalo Pjbt agama sniri mau ingatla ye..tobatla ye..Cao cin cao..

17 comments:

fairusmamat said...

Aisey Nabil.. Tak lawak la camni..

NAZRUL AHMAD said...

menarik post nie.huhh

Ardzham said...

kes demi kes moral melanda artis malaysia.... ini salah satu darinya.

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

ish ish sahih ke ni?

zmah said...

Baik kawin lah....

fiza said...

Aper kene tu...klu dah gedek sgt kawen jer la....

Dayah said...

Hmm biasela artis..Ni pengakuan Erma sniri die yg buat knyataan.(mizi)ppuan tu nk sronok je tu xnk kmitmen(fiza)

fizie said...

ish..betul ker?kne pasti betul2 ni..

Cik Liz a.k.a Leza said...

hahaha....macam2 ada

Keyn said...

Erma bwk 4 org saksi(kwn2 die)dan sorang laki la time nk g serbu uma sbb die syak nabil tu..pndi jgk si Erma ni.Tgkla pas ni cnfirm si Nabil xkn ngaku nye pe yg die wat..klu ngaku lu pikila sniri!!:P

PutraRocker said...

apa lagi...main bontot pandai pulak..tobat2 la bro!!

phreak id said...

Ish mana sumbernya neh? Dah mcm melodi dah ni.. hehehe


>>My Latest Entry<<
Header Untuk Blog : Flash VS GIF (Sila Bagi Komen atau Cadangan)
Controversy Goal From Nani Yesterday
Lagi Kemalangan Bas Yang Membawa Maut

Keyn said...

eh korang x bace bite minggu eh ahad lepas..itula sumbernye.ni msti asik cbok berblog ni spi paper x berbace.=p

tam said...

dah ada awek cun,tapi masih cari yang lain lagi,apa hal la dak nabil nihh..siap sandiwara lagi tu..macam tu la orang lelaki,opppsss aku laki2 juga le...he3

Dayah said...

hu3..awk pn same eh..(tam):P

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

nak bt mcm mane nabil ni dah nakal.. nasib lah ex die.. haha

nak pilih laki kene pndi.. bkn mcm pilih durian..

Ashraf said...

Hak eleh mat peon nabil nih..Poyo giler...hahahaha...tak boleh blah la lu nabil....baru nak up dah wat mcm artis hollywood plak...sedor sikit beb... callooooo...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...